ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015: ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Γιορτή_Γυναίκας_2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, υποστηρίζοντας το μεγάλο κοινωνικό και Πολιτιστικό έργο του από το 1998 με τις πολλαπλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και με τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας -στις περιοχές του Πειραιά, Νίκαιας / Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου/Δραπετσώνας, Περάματος και Κορίνθου- διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας. Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην Ελληνίδα σύμβολο με διεθνή αναγνώριση Μελίνα Μερκούρη.
Την έναρξη της βραδιάς θα κάνει ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Κατά την διάρκεια της Γιορτής, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε Γυναίκες, διαφόρων επαγγελματικών κατηγοριών, που η προσφορά τους αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινωνίας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη δεκαπενταμελή Γυναικεία Χορωδία “Πρωτόκλητος” με τραγούδια της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη και θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση Παραδοσιακού Ανατολίτικου Χορού από την Επαγγελματική Χορευτική Ομάδα του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού «Gadala». Χορογράφος – Χοροδιδάσκαλος κ. Gadala Φωτεινή.

INFO:
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
Έναρξη: 19:00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 10
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων
σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ισότητας του Ομίλου
www.unescopireas.gr – unescop@otenet.gr
Τηλ.: 2104967757 – 2104979797 Fax:2104944564

 

Τη Γιορτή της Γυναίκας θα στηρίξουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Comments are closed