ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

theatro
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Μεγάλη επιτυχία είχε η πρώτη συνάντηση – ακρόαση των νέων τμημάτων δωρεάν μαθημάτων Θεάτρου που έχει δημιουργήσει η Τράπεζα Χρόνου των μόνιμων κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Εργαστήρι Τέχνης Θεάτρου, με Καθηγήτρια την κ. Καίτη Κριτσωτάκη.
Στην πρώτη αυτή πρόβα στο πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο του Ελληνικού ICOMOS, το Πολιτιστικό Κέντρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στην Πειραιώς 73, οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό!
Με κείμενα από το Αρχαίο Αττικό Δράμα (Τραγωδία και Κωμωδία) αλλά και με έργα από το Σύγχρονο ρεπερτόριο, με Αυτοσχεδιασμό, Ποίηση Παντομίμα και Τραγούδι, δεν κατάλαβε κανένας από τους συμμετέχοντες πως πέρασε ένα τρίωρο. Το Θέατρο για άλλη μια φορά ένωσε ψυχαγωγία με διδασκαλία – «τέρπειν άμα και διδάσκειν» – που είναι άλλωστε η αποστολή του. Ανανεώσαμε λοιπόν το ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη 04 Μαρτίου στις 17.00μ. μ και σας περιμένουμε αφού οι εγγραφές συνεχίζονται. Καλούνται επίσης να πλαισιώσουν την ομάδα οι άνεργοι: Μουσικοί-Χορευτές – Ζωγράφοι και λοιποί από τις συγγενείς τέχνες του Θεάτρου,με σκοπό τη δημιουργία του θιάσου μας.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 17:00 – 20:00 στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό.
Τα δωρεάν μαθήματα Θεάτρου απευθύνονται σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και χαμηλοσυνταξιούχους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τα κριτήρια ένταξης μαθητών στο τμήμα.

Πληροφορίες – εγγραφές : 2110144869 – 6992254195 κ. Καίτη Κριτσωτάκη και στα γραφεία του
Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Comments are closed